След финала на най-българското реалити в телевизионния ефир „Фермата“, Гуспата вдигна наздравица с мистериозното байдзиу Маутай. На традиционното коледно Маутай парти той бе в компанията на своята половинка Славия Иванова. Краси Аврамов призна, че за първи път опитва знаменитите шотове чист еликсир от напитката на дипломацията в Китай и бе впечатлен от експлозията на над сто вкуса, с които се слави Маутай. Кристина Димитрова блестеше в изящен тоалет, а създателката на „Dony Cosmetics“ Дони Василева отправи топли коледни пожелания към всички.

Гостите бяха посрещнати с най- новите коктейли. Изискано подготвени и поднесени блюда перфектно партнираха на вкуса на мистериозната напитка.
На гостите им бе предоставена възможността да дегустират в точно определен ред откритието на десетилетието в спиртни напитки Маутай Йингбин, Маутай Принс и Маутай Летяща Фея.

С почит и уважение на събитието присъстваха журналистът Антон Стефанов, травъл блогърът Мария Тарашманова, ПР експертът Ива Екимова, журналисти, приятели и представители на китайските бизнес и общност у нас. Всеки от присъстващите получи специален коледен комплимент – сребърна възпоменателна монета с нанесено частично позлатяване на тема „Българско председателство на Съвета на Европейския съюз, 2018 г.“ с пожелания за здраве и топлина в дома и семейството.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook