Грижата за шията често се пропуска, а това е една от първите зони които издават възрастта, особено с прекомерното използване на дигитални устройства с наведена глава, за което вече има специален термин.
Tech-neck е последица от позицията, която заемат шиите ни, заради постоянно използване на технологични устройства. Представителна извадка, направена с помощта на специално приложение, сочи че през 2021 година хората на 10-те най-активни пазара са прекарали средно по 4,8 часа в използването на различни приложения. На практика това представлява една трета от времето, в което човек е буден.

Това често накланяне на врата леко надолу за определен период от време води до появата на фини линии, гънки и увисване, както и преждевременно набръчкване. Проблемът се констатира все по-често от дерматолози и експерти по красота. Именно това е проблемът върху, който се фокусира новата процедура за домашна грижа Vshape, предоставена от испанския козметичен лидер – Skeyndor.
Тя е фокусирана върху грижата за лифтинг на контура, двойната брадичка, шията и деколтето.Терапията продължава 15 дни и включва нанасяне на крем и серум, сутрин и вечер и веднъж в седмицата маска за повдигане на контура.

Интензивната лифтинг терапия за шия и деколте VShape постига стягащ ефект и незабавно лифтинг действие. Сред основните й предимства са дефиниране на кожата на шията и деколтето, намаляване на бръчките: минимизира появата на линии и гънки, намаляване на обема на двойната брадичка, както и въздействието на гравитацията.
Тя съдържа екстракти от Луо Хан Гуо, водна ябълка, овес, Menyanthes, водорасли алариа, екстракт от лупина и африкански джинджифил, производно на витамин C с висока абсорбация. Както и глауцин, хиалуронова киселина, колаген, екстракти от гуава и луфа, провитамин А и Е.

Skeyndor е висок клас испанска, професионална козметика, която е създадена като семейна компания през 1966 година близо до Барселона. През своите над 50 години история марката става синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, където през последните няколко години държи първо място по продажби, но и в света.

Скейндор е любима марка на множество звезди от световна величина, сред които е и испанското кралско семейство.
Своите резултати и позиции Skeyndor защитава с безкомпромисно отношение към качеството на продуктите, следейки и улавяйки най-новите тенденции в световен мащаб от сферата на козметологията, които посредством собствен R&D център непосредствено включва в производствения процес.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook