По наблюдения летящите електрически таксита са голям фурор, мираж или сбъдната мечта в бъдещето. Ще предложат на всеки клиент конфорт, експедитивност, и безопастност. Голям приоритет е да избегнем трафика, ще си спестим главоболията в забързаното ежедневие.

Летящите елекрически таксита са по-близо до реалността, но ни тревожи как хората биха приели възможността, която може да им бъде предложена. Първата държава, която направи този експеримент е Сингапур.

„Volocity е изцяло електрически самолет, който е предназначен за мисия в центъра на града. Той осигурява най-висока безопасност, нисък шум и изцяло електрически полети“.

Но контролните лица отделят доста време, за да гарантират, че тези летящи превозни средства са действително достатъчно безопасни.

Първата стъпка за осъществяване на целта, която правят авиокомпаниите е да превърнат във въглеродно неутрални до 2050 г., Макар да не се очаква електрическите летящи таксита да заменят Airbus 320 или Боинг 737 в близко бъдеще.

В началото ще бъде четиридесет процента по-евтино, отколкото хеликоптерът, а в крайна сметка ще има същата стойност за първокласния модел. Това означава, че който може да си позволи такси може да си позволи и летящо такси. Летящите електрически таксита ще предложат на хората комфорт, скорост и сигурност.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook