Класика в жанра-червения цвят винаги е на мода. Не само в дамското облекло, но и в модерния маникюр и педикюр. Прекрасният ален нюанс стои страхотно на всяка форма и дължина на ноктите.

Червеният маникюр никога не е излизал от мода. Този цвят е един от най-предпочитаните, сред дамите. Комбинациите му с черно и бяло го правят един от често срещаните цветове.
Различните нюанси на червеното позволяват обширен избор на декорации, както и комбинации с други цветове.

Червеният маникюр е винаги на мода и е подходящ за всеки един стил – от ежедневна визия до бизнес стил. Лесно се съчетава с черно, което също му помага да се задържи на върховете през всички години.
Според експертите, цветът на маникюра говори много за личността на притежателката му. Червеното е цвят на страстта и топлината, носят го жени които знаят как да постигат желанията си и как да въздействат. Червеното е символ на грация и изтънчен стил.

От друга страна, червеният лак е класиката която се свързва с жени които не са голями експериментаторки, жени изпитващи носталгия към миналите времена, дори и поддържащи традицията жени. Както и да е, цветът на любовта, страстта и топлината никога няма да слезе от пиедестала, който му е издигнат през годините.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook