Потенциалът да спечелите голям джакпот на слот машина е едно от очарованията ѝ. Ще разгледаме кои онлайн слотове изплащат най-много.
Шансът за спечелване на джакпот е това, което кара посетителите на казината да играят на слот машини! Нищо не може да се сравни с това да ударите голям джакпот и да гледате как печалбата Ви от слот машината се увеличава.

За да Ви помогнем да спечелите своето малко богатство, в тази статия обсъждаме слотовете с високи печалби и кои онлайн слотове изплащат най-много.

Когато търсите високи печалби на слот машини, има само две неща, които трябва да вземете предвид:

Висока вариативност
Когато става въпрос за слотове, при които печалбата се определя от съотношението между риск и печалба, вариацията е друга дума за риск. Като вземете предвид това, трябва да търсите слотове с висока вариативност. Въпреки че има тенденция да изплаща по-рядко, този вид слот машини ще изплащат по-големи печалби, когато късметът е с Вас. Това може да доведе до дълги периоди без голяма възвръщаемост.
Плюсът е, че тези печалби обикновено имат много по-високи средни стойности.

Прогресивни джакпоти
Прогресивните слотове са най-добрите казино игри, когато става въпрос за високи печалби. Играейки на тези специфични слотове, някои щастливи играчи са натрупали състояние, възлизащо на повече от 18 милиона лева. Дори и най-малкият значителен прогресивен джакпот е близо 10 000 лева. Тази сума е възможна благодарение на механизма на прогресивните слот машини, който използва малка част от залога на всеки играч, за да финансира разширяващия се джакпот.

Когато става въпрос за прогресивни джакпоти, трябва да имате предвид две неща: тяхната дисперсия и изискването за залог. Най-рисковите игри са тези, които са широко разпространени и имат голям джакпот от поне 2 милиона лева. Що се отнася до изискванията за залог, някои игри изискват да направите максималния залог или да използвате най-високата стойност на монетата, за да имате право на джакпот. Като се имат предвид тези две съображения, ще Ви е необходим значителен капитал, за да се опитате да спечелите тези високи печалби.

Ето и кои слотове са първи когато става въпрос за печалба:

Mega Moolah
Простата слот машина Mega Moolah на Microgaming има много нисък коефициент на възвращаемост (RTP) от 88% и висока дисперсия. Тя разполага с режим на безплатни завъртания, който е типичен за игрите на Microgaming. Получавате 15 безплатни завъртания и 3-кратен множител, след като стартирате режима с поне три скатер символа на маймуна. Получавате 100 пъти залога си, ако успеете да съчетаете пет от разпръснатите символи.

Нека поговорим за изплащането на джакпота в режим Mega Moolah Jackpot Wheel на онлайн слот версията на тази игра. Докато играете основната игра и поставяте най-високия залог, този режим ще се активира от време на време. Когато играете в режим Mega Moolah Jackpot Wheel, имате на разположение четири потенциални джакпот награди.

Шансовете да постигнете бонусния режим и да спечелите джакпота са малки, но пък за сметка на това, печалбата Ви може да възлиза на милиони левове в брой.

Mighty Griffin Megaways
Mighty Griffin Megaways има лавинообразна структура на печелившите линии „117 649 начина за печалба“. Конфигурацията на барабаните на играта 6x7x4x1 прави възможен този слот с 6-цифрени печеливши линии. В тази игра можете да направите съвпадения, ако съседните слотове съдържат поне шест подобни символа.

Със средно висока дисперсия тази слот машина предлага много щедра 95,46% възвръщаемост на играча.

Първата фаза на режима на безплатни завъртания се стартира, когато получите съвпадение на поне три символа Griffin Scattered. Ако на празните места се появят повече символи Griffin, можете да спечелите повече безплатни игри в този режим. След като режимът приключи, можете да изберете да играете втория режим или да заложите безплатните си завъртания, за да получите още игри. Когато направите съвпадения във втората част на бонус режима Mighty Griffin Megaways, ще искате да имате повече безплатни завъртания, тъй като има прогресивен множител, който се увеличава.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook