Независимо дали са празници, рожден ден, Свети Валентин или просто така, секси подаръците са идеални за почти всеки повод (стига да е подходящ и жестът да е по взаимно съгласие, очевидно) Въпреки че зависи на кого ги давате – партньор, с когото искате да разгорещите нещата, самотен приятел, наскоро сгодена двойка или може би това са палави идеи за Вас самите, защото го заслужавате.

За тези, които обичат да експериментират
Търсите секси подарък, който да подобри интимните моменти? Независимо дали сте женен, излизате небрежно, сгоден сте или „сложно е“, има идеи, които със сигурност ще предизвикат усмивка на лицето на Вашия партньор. Една такава е добре познатото дилдо. То е доста популярно, предлага се в различни материали, форми и размери. Някои модели са извити, други са гладки или текстурирани с неравности.

Има различни видове и можете да намерите такива, които:
изглеждат много реалистично
се пристягат с колан
са предназначени да се използват от двамата партньори, двустранни
вибриращи
стъклени или метални

Бъдете отворени към идеята. Говорете за видовете усещания, на които и двамата се радвате или се интересувате да изследвате. Насърчавайте се взаимно да мислите извън рамките.

Изберете материал
Най-безопасният материал е този, който е най-лесен за поддържане чист. Силиконът, стъклото, металът и твърдата пластмаса се почистват най-лесно, защото не са порести. Някои други материали са по-трудни за поддръжка. Вземете задължително и лубрикант за по-хубаво усещане. И ако използвате силиконова играчка, не използвайте силиконова смазка с нея, изберете такава на водна основа.

Митове и легенди
Някои хора се притесняват от факта, че половинката им харесва такива изненади, защото си мислят, че това непременно означава, че той е еротично неудовлетворен. Проучвания обаче са установили, че те могат да подпомогнат отношенията между обвързани двойки. Във връзки, белязани от открита комуникация, те могат да подобрят интимните преживявания и доверието.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook