Вече е толкова разнообразен света на декорациите на стените, че няма как да не се объркаме какъвто точно търсим.

Ако обаче знаем как си представяме да изглеждат нашите стаи и какъв стил целим, всичко се нарежда една идея по-лесно и бързо.

За да освежим дома си или да декорираме новото си жилище/офис можем да се потопим в света на фототапетите и то съвсем спокойно. И не, не е демоде. Който си мисли, че тапетите са отживелица и са поставяни назад във времето, нямайки място днес – изключително много бърка.

Тапетите в днешни дни са с толкова разнообразни форми, фигури, стилове, материали, цветове и визии, че наистина представляват един отделен свят на декорацията.

Можете да поставите тапети в абсолютно всяко помещение, което пожелаете и да му придадете нов живот. ArtGift отваря вратите на тапетите и то с огромно разнообразие и визии, които могат да паснат на всяка идея, която ви се върти в главата.

В крайна сметка целта да се сложат тапети е да се направи акцент или да се разнообрази с начина, по който ще изглежда помещението. Именно това тапетите на ArtGift владеят много добре.

Навремето никой не си правеше труда да преправя стените, освен ако хартията не беше напълно износена. И не бихте могли да ги вините, наистина. Тапетът отнема векове, за да се сложи, да не говорим за многото умения, от които човек се нуждае за цялата процедура. Но сега сме в ерата на фототапетите и всички предимства, които тя носи …

Какво всъщност е ФОТОТАПЕТ?

Фототапетът представлява иновативна смес от синтетични и естествени влакна, които също се използват за направата на марля, филтри за кафе и торбички за чай. Влакната са комбинирани със свързващи вещества и пигменти и подсилени с акрилати.

Знаем ли кои са основните предимства на тапетите?

Без плесен.

Общата паника за болестите, свързани с плесени, беше една от основните причини, поради които тапетите почти спряха да се ползват някъде през 90-те. Тапетите сами по себе си не са причинителите, но хартиените тапети не „дишат“ и по този начин заключват парите между себе си и стената. С фототапетите този проблем изчеьва.

Подходящ за дигитален печат

Разбира се, че ще искате да направите оригинална визия в стаята си и това ще го можете с фототапет, поръчан за вас конкретно.

Устойчиви на разкъсване

Няма нужда да обясняваме много, нали? Фототапетите са издръжливи и устойчиви във времето. Миещи са и няма нужда да се притеснявате кой кога ще ги докосне или изцапа.
Лесно се слагат и премахват

Стабилният субстрат също гарантира безпроблемни резултати, както и тапети, които са едновременно лесни за нанасяне и изсъхват бързо. Отминаха дните, когато премахването на стари тапети означаваше много пари и дълго изстъргване.Също така не е нужно да се притеснявате, че материалът се свива или разширява твърде много с течение на времето.

Екологични са

Производственият процес на нетъкана хартия не произвежда химикали, които да оставят висок въглероден отпечатък. Фототапетите са 100% естествени, тъй като голямо количество от неговите материали са синтетични, но дори тези синтетични материали са много по-малко вредни за околната среда, отколкото всеки винилов продукт.

Мият се

Вече приемаме за даденост, че можете да разлеете нещо върху кухненския си тапет и просто да го измиете с влажна гъба. В миналото това разливане би оставило следа. Или ще трябва да замените този участък от стената, или да живеете с петното. Нетъкан тапет е изключително лесно да се поддържа чист. Разбира се, че не е мало предимство на фона на всички усилия, които можете да полагате да поддържате какъвто и да било друг продукт по стените ви.

ArtGift ви предоставя невероятно изобилие от пейзажи, животни, картини, гледки, форми и, каквото се сетите още. За спалнята ви или за хола. За детската стая или за стаята за гости. За кухнята и коридора. Благодарение на многото визии, сред които можете да избирате. Всяко помещение може да се превърне в отделна тематика, с която искате да изразите себе си.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook