Намирането на подарък за мъж може да бъде изключително трудно. Или вече имат всичко, или категорично няма да ви кажат какво искат. Но не се страхувайте, тъй като съставихме списък от топ три подаръка за фитнес маниак, което със сигурност ще го впечатли! Ето ги най-добрите подаръци за мъже, които обичат да ходят във фитнес залата:

Фитнес гривна
Позволете му да постигне своите фитнес цели по-бързо от всякога с фитнес гривна или умен часовник. Те не само проследяват броя на стъпките, но също така отчитат нивата на стрес, проследяват моделите на сън и ви уведомява кога достигате пълният ви потенциал, докато тренирате. Това го прави страхотен подарък за някой, който иска да подобри нивата си на фитнес или иска да поддържа здравето си през цялата година.

Дъска за сухи мезета
Всички мъже обичат да похапват месни мезенца. Впечатлете го с дъска за сухи мезета. Дървените дъски придават на масата автентичен вид и стоят атрактивно. На пазара разнообразието е голямо, но той ще хареса със сигурност дъска ръчно изработена в България.

Фитнес зарове
Те имат за цел да направят всяка тренировка във фитнес залата вълнуваща и различна всеки път. Просто хвърлете шест зара, за да разберете местата, върху които ще работите, след което хвърлете последния зар, за да решите продължителността на всяко повторение и времето. Налични са 45 000 различни опции, така че той никога повече няма да има скучна тренировка!
Създай уют и комфорт у дома си с български дървени продукти от онлайн магазин KaboWood.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook