Декември е и предстоят безброй подаръци, стоки за дома и неща, които сме забравили за купим през годината. Най-добрите продукти за закупуване всеки месец, плюс празниците, когато ще намерите добри предложения и за които се сещаме в конкретния период.

Януари- С новата страница в календара идва и нов старт за покупките. През този месец, масово хората мислят за спорт, за да се справят с натрупаните килограми по време на коледните празници. Фитнес уреди и спортно облекло изобилства сред покупките.

Февруари- Това месецът на любовта и изненадите. През този месец се усеща ръст в продажбите на дрехи, вино и шоколад в изобилие.

Март- През март няма големи празници, но това не означава липса на продажби. Подходящо е да мислите за летни аксесоари за къщата, например барбекю.

Април- Покрай Великден продажбите се засилват, освен това април е подходящ месец за пролетно почистване, което неизменно върви и с разходи за нови покупки за дома.

Май- През този месец започва множество разпродажби на зимни стоки, както и промоционални пакети за ранни записвания за летни почивки.

Юни- Може да е един от по-кратките месеци в годината, но предлагането на възможности за закупуване на стоки на добри цени е факт. През юни се отчита ръст на продажбите на бельо и бански.

Юли- Обикновено температурата се повишава през юли, но цените на някои артикули падат. Подходящо е да закупите бижута, мебели, спортни стоки.

Август- Училищните пособия са сред най-купуваните през август, с презумпцията, че ще са по-евтини от през септември. Август е подходящ месец за купуване на техника.

Септември- Започнете да се оглеждате за зимни стоки. През септември се увеличава и търсенето на козметика.

Октомври- Бум на резервиране на зимни ваканции и пазар за есенни дрехи. Ученическите принадлежности също отчитат голям ръст, както и детските дрехи.

Ноември- Месецът на Черен петък. Благодарение на този ден през ноември има ръст на продажбите на почти всичко- дрехи, козметика, техника, аксесоари за дома.

Декември- Краят на годината е само началото за отстъпки в някои продуктови категории. Потърсете продажните цени на тези артикули през декември: Електроника. Тези сделки за електроника от Черния петък от края на ноември ще се пренесат в новия месец. Играчки-Играчките са популярен коледен подарък, а магазините обикновено са домакини на големи разпродажби на играчки елементи.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook