Времето, прекарано във фитнеса, ще ни осигури красиво и стегнато тяло, а разнообразното хранене ще ни даде шанс да се радваме на крепко и стабилно здраве. Много е важно да приемаме и висококачествени хранителни добавки, които да доставят на организма ни всички необходими вещества, за да функционира той добре.

Онлайн магазин healthstore.bg предлага на Вашето внимание суроватъчен протеин, който ще подпомогне увеличаването на мускулната маса, също както и ще повлияе благотворно върху общото Ви здраве.

За кого са подходящи суроватъчните протеини
Те са подходящи както за спортуващите сред нас, така и за онези, които просто искат да живеят здравословно, но фитнес тренировките не са любимото им занимание. С помощта на добавката, ще успеете да редуцирате общото си тегло, също както и да:
• Понижите кръвното налягане;
• Преборите депресията;
• Регулирате захарта и др.
Положителните ефекти на суроватъчната добавка са многобройни, а именно това я прави и толкова чест избор от страна на потребителите. Положителните мнения в магазин healthstore.bg ще го докажат.

Подходящи ли са за бременни
Дори и бременните могат да включат в диетата си суроватъчен протеин, защото чисто и просто той представлява смес от протеини, които се извличат от млякото. Неговият прием може да се осъществява посредством дози прах, които се добавят към напитки или вода. Разнообразното хранене е също много важно за бременните, а продуктът ще допринесе за техния висок тонус и добро разположение.

Видовете суроватъчни протеини са три:
• Изолат;
• Концентрат;
• Хидролизат.
Преди да започнете консумацията на който и да е вид, се консултирайте с личния си лекар. Доверете се и на healthstore.bg.

Как се пие и колко време
Препоръчителната дневна доза суроватъчен протеин е около 25-50 грама, което се равнява на една-две лъжици от сместа, разтворени в напитка по Ваш избор. Можете да пиете добавката постоянно, като не е нужно да правите дълги паузи и почивки. Ако обаче страдате от бъбречни или чернодробни заболявания, е добре да преустановите приема на продукта.
Общото здравословно състояние на всеки човек се повлиява изключително от храната, която консумира, също както и от добавките, които приема или не приема. Съветът на healthstore.bg е да се опитате да постигнете баланс при изготвянето на хранителен режим, също както и да не подминавате значението на натуралните добавки.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook