Изненади можем да правим с повод и без особен такъв. Стига да сме изпълнени с желание да зарадваме любим човек, е добра идея да засвидетелстваме обичта си посредством незабравими подаръци, които носят и персонализирано послание. Плюшените играчки с надпис са супер решение за малки и големи, защото са пухкави и симпатични, също както и най-различни. Мечета или други видове животни от плюш – светът на играчките е уникален и винаги пълен с изненади. Готови ли сте да се срещнете с тях!

Какво да изберете: плюшени играчки с надпис или снимка
Милото послание, което поднасяме към всеки един наш подарък, е важно да бъде затрогващо и изразяващо нашите мили чувства. Словата, изписани на картичката или на самия предмет, имат за цел да покажат отношението ни към обекта на нашия жест. Заложете на персонализираните плюшени играчки и добавете към тях надпис или снимка. В случая имате възможност да изберете само един от двата варианта или да се възползвате от всичко наведнъж. В Амек Тойс ще попаднете на отлични персонализирани решения, които са с индивидуална насоченост и напълно подходящи за:
• Кръщене;
• Новородено;
• Годишнина;
• Малки бебета и пораснали деца;
• Свети Валентин;
• Рождени и именни дни и др.

Какъвто и да е случаят, се постарайте да покажете лично отношение, избирайки персонализираните плюшени решения на Amek Toys.

Какво включват персонализираните комплекти за бебетa
Когато бебетата са все още много малки, те не умеят да играят с плюшени играчки, но със сигурност ще се зарадват на латерна от плюш в ярки цветове, закачена на креватчето или на количката. С нейна помощ, те постепенно ще се научат да задържат вниманието си за по-дълго време, а и ще се успокояват по-лесно, когато плачат. Дори и при този вид играчки има възможност за персонализиране на пособието, добавяйки малкото име на бебето към пеещата рибка или плюшената луничка. Одеялата и възглавниците със снимка или име (или и двете) са също оригинални идеи да разнообразим интериора в детската стая, придавайки му типично детско и персонализирано звучене.

Подаръци за влюбени
Рожденият ден на детето не е единствената причина, поради която бихме могли да се замислим за покупка на персонализирана плюшена играчка. Любовта между двама души е също основателен повод да дадем воля на фантазията си, подарявайки на половинката оригинален и впечатляващ подарък. Възглавница с обща снимка на влюбените или мече, което държи сърдечно пожелание – възможностите да кажем “Обичам те” са неограничени. Амек Тойс Ви очаква.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook