Време е да започнем да подготвяме голямото събитие. Коледа наближава и остава съвсем малко време до 25-ти декември. Трябва да започнем да се подготвяме какво да правим и как да правим, за да избегнем стреса. С толкова много неща за вършене, има моменти, в които може да се разстроите и изморите поради толкова малко време и толкова много работа. Въпреки това празникът е за радост, щастие, споделяне и много забавление.

Само за да направим празника по-забавен и весел за вас и вашето семейство, ние събрахме 5 начина, с които можете да се развеселите и да си създадете коледно настроение без излишен стрес.

коледа, подарък мъж, какво да купя на мъж, стрес, стрес по празниците

Започнете да украсявате сега
Вече е средата на декември и ако започнете да украсявате къщата си сега, ще сте готови до края на следващата седмица. С всички украси, включително коледно дърво, венци, осветление, камбани, чорапи, бонбони и всичко, което искате да поставите, за да изглежда домът ви най-добър.

Започнете да правите списък с подаръци
По това време ще забележите, че празничният дух е започнал да се настанява във вас и това е красиво усещане. Сега е моментът да седнете със семейството си и да обсъдите подаръците за близките хора. Определете си и бюджет.

Пазарувайте подаръците
Уикендът е добър момент да се разходите по магазините, за да купите подаръците. Придържайте се към бюджета и списъка си. Ако пък не ви се обикаля потърсете в онлайн магазините. Дядо Коледа трябва да зарадва не само децата, но и мъжа ти. За него може да избереш мъжко бельо, за да стане гореща коледната ви нощ. Тайничко ги опаковай и ще си готова да изненадаш близките хора.

Време е да се обмисли трапезата
Подготви се от рано. Избери колко ястия ще приготвиш за Бъдни вечер и менюто за Коледа. Незабравяй, че гозбите ти трябва да са постни за 24-ти, а за 25-ти декември местни. В интернет има достатъчно сайтове с рецепти. От рано напазарувай необходимите продукти. Нали не искаш в последния момент да се редиш на опашки.

Пожелай си нещо
Всеки от нас има желания. Намисли си нещо за себе си и Дядо Коледа може да го изпълни. Вече е Бъдни вечер и си с най-близките си хора. Скоро навън ще запеят Коледари… Хубав и весел празник да имаш.

С тези пет начина си свършихте работата навреме, без да усетите стреса изобщо.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook