Фирма Вулкан Сървисис ООД стартира услуга по кремация на домашни любимци и други животни. Дружеството е лицензиран оператор на странични животински продукти и разполага с 5 лицензирани пещи за кремация, които отговарят на всички европейски изисквания.

Услугите се предоставят с необходимото внимание и грижа и включват взимане на трупа на животното, изгаряне в узаконен инсинератор, кремиране на прахта и предоставянето й на собственика в керамична урна. Това е първата лицензирана фирма в България, която предлага тази услуга. До сега се предлагаше подобна услуга от фирми и клиники без необходимите лицензи и технически средства. Категоричния им отказ собственика да присъства по време на кремацията будеше силно съмнение за коректността на услугата.

кремация на животни, кремиране, кремиране животни, фирми за кремиране, крематориум, кремация на домашни любимци, крематориум животни, инсинератор, изгаряне животни

В новия крематориум се допуска присъствие на собственика и кратка церемония по изпращането на тленните останки. За всички животни е предвидено ковчеже, бял покров и урна. В случай, че не можете или не искате да присъствате лично, срещу 10 лв се предлага заснемане и изпращане на видео клип, удостоверяващ кремацията.

Фирмата разполага със собствен транспорт, ветеринарни специалисти и достатъчно опит за коректното и бързо изпълнение за услугата „погребение на домашни любимци“.
Повече информация на интернет сайта www.petcremation.eu
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook