Джорджо Армани, известен със своето безупречно чувство за стил и елегантност в модната индустрия, не спира да ни изненадва с новаторски и вълнуващи проекти. И този път, афинитетът му към красотата и лукса намира нова изява извън света на модата. Италианската марка, свързана с неговото име, обхваща и други сфери, като потопя стилът и естетиката си във водния свят. Със съдействието на „Italian Sea Group“ бе създадена поредица от две яхти, които представят впечатляваща комбинация от изискани линии и минимализъм в интериора, предавайки неповторимата философия на дизайнера.

Екстериорът на яхтите е въплъщение на архитектурни влияния, допълнени от големи геометрични обеми и хармонични извивки. Остъклените отвори с пълна височина разкриват впечатляващи панорамни гледки към морето. С дължина от 72 метра, първата яхта, известна като „Admiral 72 by Giorgio Armani“, разполага с огромна тераса, където до дванадесет гости могат да се насладят на отдих близо до плувния басейн, разположен в предната част на яхтата.

Луксът прониква и в интериора на яхтите, като проектирането му е дело на екипите на Armani/Casa. Обзавеждането отразява изтънчен дух, заложен в изключителни материали, изящна изработка и нежни цветове. Вътрешното пространство на яхтите съчетава функционалност и естетика в хармоничен и елегантен стил.
Джорджо Армани коментира: „Морето и дизайнът са две от най-големите ми страсти. С това ново сътрудничество разширих идеята си за обзавеждане и декорация, приспособени към морския свят, в който, точно както в модата, естетиката и функционалността се обединяват в естествен и елегантен стил.“

Това ново партньорство между Джорджо Армани и „Italian Sea Group“ представлява иновация в света на мега-яхтите от висок клас. Съчетавайки майсторско изкуство, изтънченост и съвременен дизайн, тези яхти предефинират понятието за роскош и комфорт на море. Всеки, който се наслаждава на плаването на борда на тези яхти, ще открие ново измерение на красотата и лукса, които Джорджо Армани пренася от света на модата в света на морето.

Армани и „Italian Sea Group“ доказват, че модата и дизайнът не познават граници. Техният съвместен проект разкрива вълнуваща симбиоза между два свята, в които стилът и изискаността се преливат от модния подиум в архитектурата на яхтите. Тези впечатляващи съоръжения не само представят вълнуващо пътуване по морето, но и се превръщат в истински произведения на изкуството, които възхищават всеки, който ги вижда.

Съвместното усилие на Джорджо Армани и „Italian Sea Group“ продължава да подчертава техния ангажимент към изключителността и иновациите във всяко поле, в което се впускат. Тези яхти са не просто платформа за пътуване, а истински прояви на стил и съвършенство, които доказват, че красотата и луксът могат да бъдат достъпни не само в модните студия, но и на морето, където дизайнът среща безкрайния хоризонт.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook