Миро постави началото на своето „Турне 2024“ с изключителен концерт в препълнения Античен театър в Пловдив в понеделник вечерта. Публиката беше във възторг повече от два часа, докато пееше заедно с любимия си изпълнител и танцуваше на емблематичните му хитове.

Миро отведе феновете си на емоционално музикално пътешествие, изпълнявайки новите си песни „Отначало“ и „Любов като небе“ наред с емблематични хитове като „Губя контрол, когато“, „Гълъбо“, „Печат от моята душа“. Концертът беше изпълнен с енергия и топлота, които оставиха публиката очарована и искаща още.

Аплодисментите на публиката не стихнаха, връщайки Миро обратно на сцената за няколко поредни биса, в които феновете слушаха още „Сувенир“, „Бягаме“, „Върхът на планината“ и др. Вълнението беше осезаемо, докато Миро споделяше истории зад песните и изразяваше благодарността си към отдадената си публика.

„Турне 2024“ продължава с концерти в Плевен на 21 юни, Велико Търново на 11 юли, Бургас на 18 август, Стара Загора на 29 август, Варна на 4 септември и Русе на 12 септември. Големият завършек на поредицата от музикални събития ще бъде в зала 1 на НДК на 18 октомври.

Не пропускайте шанса си да изпитате магията на изпълненията на Миро на живо и да пеете заедно с него едни от най-обичаните песни в българската музика.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook