Любо Киров, един от най-успешните и влиятелни съвременни изпълнители в България, е готов да зарадва феновете си с нов албум, озаглавен „Ново сърце“. Последните му проекти, включително колекцията с най-големите му хитове „Знам“, албумите „Както преди“ и „Целуни ме“, утвърдиха Любо като най-продавания изпълнител у нас. Сега той е на стартовата линия с нов албум, който обещава да бъде още по-успешен.

„Ново сърце“ е отражение на целия спектър от емоции и мисли, които вълнуват Любо в момента. Той споделя, че с лекота взема смели решения за музиката, текстовете и аранжиментите на песните си, знаейки, че те са подарък за неговата публика. „Надявам се колкото се може повече хора да намерят част от себе си в този албум и когато се срещнем на предстоящите концерти из цяла България, „всичко да стане цяло“, казва Любо.

Заедно с премиерата на албума излиза и едноименният сингъл „Ново сърце“. Текстът, както винаги, е дело на Любо, а музиката е създадена в сътрудничество със Станислав Сланев – Стенли. Ангел Дюлгеров, известен китарист и продуцент, работи върху аранжимента. Сингълът е емоционален разказ за любовта, фокусирайки се върху нейните лечебни сили и способността й да ни кара да израстваме.

Видеото към „Ново сърце“ е режисирано от Васил Стефанов и Стефка Николова и предлага трогателно изображение на онези, които обичат дълбоко. В него участват близки приятели на Любо и членове на семейството му, които стоят до него както в личния му живот, така и в кариерата му на артист. Видеото излъчва позитивност и надежда, зареждайки зрителите с добро настроение и усмивка.

Феновете на Любо Киров няма да чакат дълго, за да чуят новите му песни на живо. Той обяви поредица от концерти из цяла България, които ще се проведат през лятото и есента. Датите са както следва:
11 юли – Плевен
13 юли – Варна (разпродаден)
18 юли – Стара Загора
21 юли – Бургас
7 август – Пловдив
9 октомври – Велико Търново
28 ноември – София
Не пропускайте възможността да станете част от вълнуващото пътешествие на Любо Киров с новия му албум „Ново сърце“ и предстоящите концерти.
Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook