До 7 април Международният панаир в Пловдив ще бъде домакин на две вълнуващи събития, които обещават да направят пролетта незабравима. Изложенията „Природа. Лов. Риболов“ и „Цветна пролет“ ще представят най-новите тенденции в областта на лова, риболова, туризма, цветарството, овощарството и градинарството.

„Природа. Лов. Риболов“, което е 28-ото издание на събитието, ще представи разнообразна гама от лодки, включително ветроходни и моторни яхти, както и оборудване за осигуряване на морска и речна навигация. Посетителите ще имат възможност да изпитат тръпката от виртуален тест в лодка, осигурявайки не само забавно изживяване, но и оценка на техните умения. Страстните ловци и риболовци ще намерят всичко необходимо за своето хоби, от оръжия и муниции до оптика, екипировка и аксесоари. За първи път тази година посетителите ще могат да научат за възможностите за африканско сафари, предоставени от голяма компания със собствено ранчо в Северна Република Южна Африка.

Освен това любителите на туризма ще бъдат посрещнати от изобилие от възможности за преходи и къмпингуване, включително палатки, оборудване и подходящи за различни сезони дрехи. Те също така ще имат достъп до иновативни продукти в областта на облеклото, тъканите и принадлежностите за безопасност на открито. Компактни туристически комплекти, удобни раници и съдове и прибори за къмпинг са сред продуктите, които ще бъдат показани.

Едновременно с това „Цветна пролет“, която се провежда от 1998 г., ще предложи широка гама от цветя, овощни дървета, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари. Градинските центрове ще представят идеи за създаване на зелени площи в дома, офиса, хотела или вилата, включително мебели за градината или верандата. Румънска компания ще покаже стъклени оранжерии, подходящи както за отглеждане на зеленчуци, така и за екзотични зимни градини.

Българските производители ще представят разнообразие от семена, луковици, посадъчен материал, традиционни и екзотични видове растения и храсти, овошки и декоративни дръвчета. Почитателите на цитрусовите плодове ще намерят лимонови, портокалови, грейпфрутови дръвчета и лимонови треви, докато любителите на цветята ще се насладят на орхидеи, рози, лилии и фрезии, заедно с идеалните допълнения за тях – ръчно изработени саксии и дизайнерски сандъчета.

Професионалните флористи и градинари ще намерят всичко необходимо за своите проекти, от сложни композиции до прости, но ефектни решения за дома или офиса. Те също така ще имат достъп до специализирани услуги, като проектиране и изграждане на поливни системи, озеленяване и поддръжка.

С комбинирането на „Природа. Лов. Риболов“ и „Цветна пролет“ в Международен панаир Пловдив, посетителите ще имат уникална възможност да отпразнуват началото на пролетта, като се потопят в света на природата, туризма, цветарството и градинарството. Тези събития предлагат нещо за всеки, независимо дали сте запален ловец и рибар, фен на туризма и къмпинга или някой, който просто иска да направи дома или градината си по-красив.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook