След успеха на турнето си „20 години на сцената“, което премина през много европейски градове, включително София, гръцкият музикален феномен Никос Вертис отново ще зарадва многобройните си фенове у нас. Концертът ще се състои на 11 октомври в зала „Арена София“. Известен като „музикалния крал на Гърция“. Вертис обещава незабравимо изживяване за публиката, включващо най-големите му хитове, изпълнени заедно с неговия 25-членен оркестър с бузуки.

Голямото шоу ще включва мултимедия, светлинни ефекти и специално проектирана сцена на няколко нива, създавайки атмосфера, която може да съперничи дори на най-добрите гръцки нощни клубове. Феновете могат да очакват смесица от традиционна гръцка музика, модерни поп мелодии и емоционални балади, които са запазена марка на талантливия изпълнител. Освен хитовете си като „Thelo na me nioseis“, „De me skeftesai“ и „An Eisai Ena Asteri“, Вертис ще изпълни и някои от новите си песни, като например трогателната балада „Argisame Kardia Mou“, която бързо се изкачи до върха на музикалните класации в Гърция.

Роден в Нидерландия през 1976 г., Никос Вертис се премества в Солун със семейството си, когато е на шест години. Той започва да учи бузуки на крехката възраст от шест години и скоро след това се заема и с пеене. С богатия си глас и майсторски умения на бузуки, той бързо печели слава в гръцките нощни клубове, преди в крайна сметка да се качи на професионалната сцена. Сега, като един от най-търсените артисти в Гърция, концертите на Verteris предизвикват истинска истерия сред неговите фенове, където и да отиде.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook