Мария Илиева обяви, че след успешното завършване на турнето „Любов” през края на 2023 година, ще продължи да радва своите почитатели с нови концерти. Този път изпълнителката залага на незабравими изживявания под откритото небе на летните театри в различни градове по цялата страна.

След като по време на миналогодишното турне убедително доказа своята връзка с публиката, Мария Илиева с нетърпение очаква новите срещи с феновете си. „По време на миналогодишното турне се уверих отново, че хората, които харесват моята музика, са хора, които и аз харесвам,“ споделя тя. „Това ме радва безкрайно и е най-големият комплимент за всеки артист! Аз и бандата имаме поне 100 причини да чакаме новите ни срещи с публиката с нетърпение!“

Съставът, който ще придружава Мария Илиева на нейните концерти, е съставен от изключителни музиканти, които допълват нейния артистичен израз и създават неповторима атмосфера на сцената. Георги Янев ще се грижи за китарата, Мартин Ташев ще допълва звука с тромпет и вокали, Васил Вутев ще ритмизира с барабаните, Емилио Мархолев ще балансира с баса, Александър Васев ще допълва мелодията с пианото, Владислав Мичев ще дари с тромбона си, а трио Тринити ще внесе хармония с беквокалите си.

Очакванията към предстоящите концерти са големи както от страна на изпълнителите, така и от феновете на Мария Илиева. Вярваме, че това лятно турне ще бъде още една стъпка към утвърждаването на популярността и влиянието на талантливата артистка в българската музикална сцена.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook