София ще бъде домакин на едно от най-големите и очаквани събития за мото ентусиасти и любители на рок музиката от 18-ти до 21-ви април 2024 година. Moto Rock Fest ще се проведе в район Витоша-НИМ (срещу Национален Исторически Музей-София) и обещава да бъде едно незабравимо пътешествие в света на моторите, ретро автомобилите и рок музиката.

Фестивалът ще предложи на своите посетители четири дни, изпълнени с вълнуващи атракции и зрелища. Moto Rock Fest ще съчетае музикални концерти със спортни състезания и специално подготвени кулинарни изкушения. За музикалната сцена ще се погрижат обичани рок банди и изпълнители. На 18-ти април ще свирят Тони и Сигнал, на 19-ти април. Tsunami и Overhook, на 20-ти април Electric Roxy и Черно Фередже, а на 21-ви април Оги 23 и Дичо.

По време на фестивала ще се проведе и изложение на ретро автомобили и мотори, сред които ще бъдат представени легендарни марки като Harley-Davidson и Indian Motorcycles. За мото ентусиастите ще бъде представена богата програма с атракции, включващи стрийт стънт с пистови мотори. За посетителите на всяка възраст ще бъдат организирани разнообразни забавления.

Организаторите на Moto Rock Fest 2024 с нетърпение очакват всички фенове на моторите и рок музиката за един уикенд, изпълнен с незабравими и вълнуващи моменти.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook