На 10 април в Арена Бургас ще се разгърне невероятно събитие за цялото градско общество! Pasha Dance Theatre ще пренесе публиката във великолепния век на Турция с изключителната си постановка, която е истинска приказка за безсмъртната любов и страст.

Турският театрално-хореографски спектакъл представя една далечна епоха в съвременна интерпретация, като разказва историята за невероятната любов на могъщия Паша и красивата одалиска. С тази постановка, Pasha Dance Theatre съчетава изяществото на танца с оригинална музика, автентични костюми и модерни визуални и светлинни ефекти, за да потопи зрителите в аромата на една ориенталска приказка.

На сцената на Арена Бургас ще се изявят няколко десетки танцьори, които с виртуозност и емоция ще пресъздадат атмосферата на древната Анадола. Младият владетел ще се изправи пред опасно пътешествие в търсене на отвлечената си любима, а зрителите ще бъдат заловени от емоциите и красотата на изпълнението.

След успешните си премиери в Турция и Дубай, спектакълът на Pasha Dance Theatre тръгва на първото си европейско турне и има удоволствието да гостува в Бургас. Това е възможност за местната публика да се наслади на невероятно изживяване и да се потопи в магията на ориенталската приказка, която ще остави незабравими следи в сърцата на всички зрители.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook