В периода от 27 април до 6 май 2024 г., любителите на естетиката и красотата отново ще имат възможността да се потопят в света на цветята и растенията на Националната изложба на цветя „Флора Бургас“. Това очарователно събитие, което привлича почитатели от цялата страна, ще се проведе в зала „Флора“ на Борисовата градина в град Бургас.

Своята вечна привлекателност изложението дължи на разнообразието от цветя, луковици, дръвчета и екзотични растения, които ще бъдат представени на търговските щандове. Освен тях, посетителите ще имат възможност да се насладят на външни изложбени площи, където фирми и флористи от цялата страна ще представят вълнуващи цветни арт инсталации и атрактивни аранжировки.

Вече е заложена богата работна програма, включваща десетки демонстрации, майсторски класове и презентации. Посетителите ще имат възможността да се възползват от уникалната възможност да научат за техниките на подрязване, подхранване и грижи за различните видове цветя и растения от експертите в областта.

Националната изложба на цветя „Флора Бургас“ не само предлага възможност за пазаруване на красиви растения и цветя, но също така е идеалната дестинация за всички, които ценят красотата на природата и желаят да се научат повече за грижите за тях. Не пропускайте възможността да се потопите в този пролетен рай на цветята и растенията в сърцето на Бургас.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook