Концерт-спектакълът „Live on Broadway“ започва своето турне в страната след две напълно разпродадени представления в град Русе. Този музикален фестивал, организиран от Държавната опера в Русе, обещава да вълнува зрителите в 14 града по цялата страна.

В „Live on Broadway“ публиката ще има възможността да се потопи в неповторимия талант на Рафи Бохосян. Той не само е автор на идеята и сценария на концерта, но също така и представител на неговата бляскава атмосфера, която се слива перфектно с изтънчената красота на музиката. На сцената заедно с него ще бъдат Оркестърът и хорът на Държавната опера в Русе, под ръководството на магнетичната Вилиана Вълчева, както и солистите Даниела Караиванова и Борис Луков, които са готови да впечатлят публиката с изключителните си вокални умения.

Зрителите ще имат възможност да чуят песни от най-великите бродуейски мюзикъли като „Цар лъв“, „Коса“, „Ах, този джаз“, „Фантомът на операта“, „Уестсайдска история“, „Мамма миа“, „Красавицата и Звяра“, и да се насладят на вълнуващи моменти с вечните хитове на изпълнители като Елтън Джон, Queen, Франки Вали, ABBA и много други.

Този спектакъл обещава да бъде незабравимо изживяване за всички любители на музиката и изкуството, които се стремят да се потопят във вълшебния свят на бродуейските мюзикъли и легендарните хитове. Не изпускайте възможността да бъдете част от това вълнуващо пътешествие през музикалната история на Broadway!

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook