На 18 март в столичната зала 1 на Национален дворец на културата започва вълнуващото турне на един от най-обичаните дуети в България – „Ритон“. Специално за своя рожден ден, Катя ще зарадва феновете си с незабравим концерт, започващ точно в 20:00 часа.

Дует „Ритон“ стартира турнето си с изключително грандиозно представление, което обещава да бъде изпълнено с невероятни музикални изживявания и емоции. След този невероятен старт, групата ще продължи своето пътешествие из страната, като ще посети градове като Сливен, Козлодуй, Пловдив, Шумен, Плевен, Варна, Бургас и Русе. За подробности относно датите и местата на концертите можете да се информирате в социалните мрежи, където „Ритон“ ще споделят пълната програма на турнето.

Историята на „Ритон“ продължава и през 2024 година, като този път се съчетава с участието на вокалната група „Ангелите на Ритон“. На 18-и март, в деня на рождения ден на Катя, дуетът обещава още един бляскав шоу-спектакъл, който ще включва както най-обичаните, така и най-новите хитове от техния репертоар. Публиката може да се наслади на повече от два часа жива музика, впечатляваща сценография, обилие от светлинни ефекти и много други изненади, които ще бъдат поднесени със сигурност с чувство за хумор, характерно за Катя и Здравко.

Всички фенове се очакват с много обич и топли пожелания, за да създадат заедно един незабравим момент в историята на „Ритон“.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook