„Мери бойс бенд“ отбелязва своя 29-и рожден ден с впечатляващ концерт в Sofia Live Club на 27 януари, обещавайки на феновете си незабравимо музикално изживяване. Групата потвърди този музикален празник чрез официално съобщение, където разкри плановете си за концерта и предложи мигновено поглед върху богатата си история.

Събитието ще бъде прекрасна възможност за феновете на „Мери бойс бенд“ да се потопят в атмосферата на най-добрите им музикални моменти, представени от петимата музиканти. Концертът обещава да бъде пълен с енергия и емоции, като феновете ще имат възможността да се насладят на най-обичаните песни от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“, „Дългият път към дома“, „Щастливи дни“ и „Продължавай да мечтаеш“.

Групата „Мери бойс бенд“ се появи на музикалната сцена през 1995 г. в София и бързо завладя сърцата на публиката със своя уникален стил и изразителни текстове. Първото им участие във формация от пет души заложи началото на една дълга и успешна кариера.

Феновете вече с нетърпение очакват деня на концерта, когато ще могат да се потопят в магията на живата музика на „Мери бойс бенд“. Събитието обещава да бъде не просто концерт, а истинско празненство, пълно с носталгия и радост за всички поклонници на групата.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook