Бургас ще бъде първият град, след София, в който публиката ще има възможността да се наслади на новия авторски музикален спектакъл на изключителната Камелия Тодорова, озаглавен „Моят глас“. Събитието е насрочено за 28 февруари и ще се състои в Културния дом на Народното читалище „Напредък“ (НХК). Информацията бе потвърдена от екипа на певицата.

„Моят глас“ не е обикновен спектакъл; той представлява личен разказ в музика и видео, вдъхновен от богатия творчески път на самата Камелия Тодорова. Певицата, която преди малко дни отбеляза своя личен юбилей, обещава на публиката незабравимо пътешествие в света на музиката.

В рамките на спектакъла, Камелия ще сподели със зрителите най-значими моменти от своята кариера, оживени с някои от най-обичаните и популярни й песни. Неизбежно, ще бъдат представени и изпълнения в стилове като соул и джаз – жанрове, в които тя блесна и завладя публиката с уникален стил и вокал.

„Като пред най-близки приятели се осмелявам да споделя с усмивка преживяванията си и част от премеждията на творческия ми живот – спонтанен, енергичен, ироничен и понякога тъжен. Живот, изпълнен с много падове и върхове, но никога скучен“, споделя певицата относно предстоящото събитие.

След Бургас, „Моят глас“ ще зарадва и жителите на Плевен на 26 март, предоставяйки им възможността да бъдат част от този емоционален и музикален пътеводител в света на изкуството, вдъхновен от една от най-изявените български изпълнителки.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook