На 26-ти януари, петък, рок група КОНКУРЕНТ ще разтърси сцената с премиерата на своя 10-и юбилеен албум, озаглавен „По трудния път“. Феновете и меломаните могат да очакват невероятно музикално изживяване с последното творение на бандата.

Албумът обединява едни от най-новите и зрели творчески постижения на КОНКУРЕНТ във формата на четири изключителни сингъла. „Родени за рок“, „Луда нощ“, „Искам“ и ексклузивната рок версия на поп хита „Губя контрол“ са само част от това, което ще представят музикантите на живо по време на концерта.

Шоуто обаче няма да бъде само с нови парчета. КОНКУРЕНТ обещава да върне феновете в епохата на своите начални години със специално изпълнение на вечните хитове „Дай ми време“, „Аз съм твоят вечен конкурент“ и „Мама“. Това е възможност за всички почитатели на групата да се потопят в носталгията и да се насладят на моменти, които оформиха музикалния път на бандата.

„По трудния път“ обещава нещо различно и особено за феновете на КОНКУРЕНТ. Албумът е зрял и разнообразен, съчетавайки характерната за групата звучене с новаторски елементи. Така че, подгответе се да се потопите в света на рока с КОНКУРЕНТ на 26-ти януари – една вечер, която обещава много музикални изненади и незабравими моменти.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook