През последните седмици, термометрите на емоциите в България се изкачиха на върхове, благодарение на невероятната енергия, което турнето на Мария Илиева пренесе в 13-те града, които бяха част от нейното музикално пътешествие. Със своята кралица на поп музиката, тя успя да събере хиляди развълнувани почитатели, които станаха свидетели на вълнуващи концертни изживявания. Аплодисментите нестихваха, бисовете бяха неизброими, а бурята от емоции остави следа в сърцата на всеки зрител.

Самата Мария Илиева, заедно с нейния талантлив бенд, включващ Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани), Мартин Денев (клавишни), Емилио Мархолев (бас), Владислав Мичев (тромбон) и трио Тринити (беквокали), предложиха на публиката уникално емоционално пътешествие през цялата им кариера. Техните изпълнения не просто развълнуваха, а превърнаха всяка вечер в незабравим спектакъл.

Габриела Колева – GABO, беше този, който зареждаше атмосферата като подгряващ изпълнител на концертите, а на концертите в Благоевград, Бургас и Велико Търново публиката беше изненадана приятно от появата на Константина Димитрова, Марин Русинов и Симеон Славев – участници в #ОтборМария в „Гласът на България”.

Подготовката за финалния концерт в София на 6 декември вече е в пълна сила и обещава да бъде спектакъл за запомняне. Зрителите могат да се готвят за още по-голямо и вълнуващо изживяване, което ще остави незабравими следи в сърцата и душите им. Мария Илиева и нейният бенд се подготвят да завладеят столицата с любовта си и да предложат на публиката незабравима нощ, пълна с музикална страст и емоции.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook