Обичаната и голяма българска певица Йорданка Христова ще отбележи два важни юбилея на 21 ноември в зала 1 на НДК – София: 60 години на сцена и своя 80-ти рожден ден. Това събитие се очаква с нетърпение от почитателите на българската музика и бързо се превърна в едно от най-продаваните и прочути мероприятия в страната.

С концерта, Йорданка Христова съчетава два магични момента в своята кариера. Цели 60 години присъствие на сцената, през които тя се превърна в иконична фигура и създаде непроходими стъпки в българската музикална история. Със своята въздушна и кристално чиста вокална техника, тя завоюва сърцата на много поколения и се превърна в неизменна част от нашия музикален наследник.

На 21 ноември, публиката ще има възможността да се потопи в богатството на нейния репертоар, включително златните хитове „Изповед – Ще продължавам да пея“, „Пред есен“, „Тежък характер“ и много други. Йорданка Христова обаче няма да спре там. Тя обещава да представи и нови песни, като „Обич разпиляна“ и „Ще те срещна ли“, които със сигурност ще впечатлят публиката.

Но това не е всичко. Певицата обещава и специални изненади за своите почитатели. Една от тях включва съвсем нов дует с един много обичан български творец, но с дълбоката загадка да не се разкрива жанра и пола му. Това допълнително увеличава интригата и интереса към събитието. Изненадите, с които Йорданка Христова смята да ни зарадва, със сигурност ще направят вечерта още по-специална.

Йорданка Христова е известна със своя огнен стил и невероятен талант. Тя винаги е била в състояние да ни изненадва и впечатлява със своя вокален дар и харизма. Концертът на 21 ноември обещава да бъде още едно бляскаво представяне на тази легенда на българската музика и да заложи началото на тържествените моменти, посветени на нейните два велики юбилея.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook