На 7 декември в Зала 1 на НДК, музикалният свят на България ще озари със спектакъла под заглавие „Сигнал – 45 години рок“. Този концерт обещава да бъде истинско изживяване за любителите на музиката, предоставяйки нещо, което ще ги порази както по ухо, така и по окото.

Под ръководството на диригента на Русенската филхармония, Димитър Косев, бандата „Сигнал“ ще представи свой рок репертоар в аранжименти, които досега не сме имали възможност да чуем. Съчетаването на рок и класическа музика е изключително предизвикателство, но с 45 музиканта на сцената, „Сигнал“ ще докаже, че това не само е възможно, но и впечатляващо.

Лидерът на групата, Данчо Караджов, дели очакванията си пред концерт-спектакъла: „Любовта помежду ни е много, много истинска вече 45 години! Алхимията между „Сигнал“ и почитателите на групата е още свежа и едните вярват безспорно на другите. Въпреки това, което сме оставили досега в подсъзнанието на хората, има място и за още! Точно затова правим този различен рок концерт!“

Най-голямата изненада за феновете ще бъдат две съвършено нови версии на песни от репертоара на „Сигнал“. „Вопъл и екстаз“ от „Черно-белият албум“ (2005) и „Цариградски нощи“ от соловия проект на Данчо Караджов от 2012 г. с участието на квартета „Славей“. Тези нови изпълнения обещават да допринесат за още едно незабравимо музикално пътешествие.

Концертът ще стартира в 20:00 часа и обещава да ни потопи в емоционалната и музикална атмосфера на „Сигнал“, разгърната пред очите ни чрез иновативни аранжименти и вдъхновени изпълнения. Събитието е една уникална възможност да се насладим на класиката и рока, обединени в хармония, която ще остави незабравими следи в сърцата на всички присъстващи.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook