На 15 ноември в залата на Бургаската опера ще се разгърне вълнуващ музикален спектакъл, който обещава да зашемети почитателите на изкуството в града. Еделина Кънева и Орлин Горанов, две изключително талантливи и признати изпълнителски имена, ще съчетаят своите гласове и виртуозност пред бургазлийската публика в концерт-спектакъла „Приказка за двама“.

Събитието обещава незабравими моменти, заредени с емоции и вълнение. Сценичната двойка ще бъде съпътствана от оркестъра на Бургаската опера, под диригентската палка на майстора Деян Павлов. Този музикален тандем обещава не просто концерт, а истинско изживяване за всички любители на изисканата музика и изпълнителското майсторство.

Проектът „Приказка за двама“ не е нов за българската публика. Вече втора година този музикално-сценичен проект покорява сърцата на зрителите на редица сцени в страната. След успешни участия в Сливен, Благоевград, Пловдив, Карлово, Русе и Плевен, през октомври гостува в Разград, Добрич и Русе, а предстоят концерти в Несебър и Плевен.

Вече самото име на концерта „Приказка за двама“ обещава разказ, преплетен със звуци на велики мюзикъли и незабравими песни. На сцената на Бургаската опера, Орлин Горанов и Еделина Кънева ще пренесат публиката в магията на „Котките“, в романтичния свят на „Фантомът на операта“, в енергията на „Singing In The Rain“ и много други невероятни моменти от световния мюзикъл.

Изпълнителите не спестяват усилия, за да предложат на зрителите неповторимо изживяване. В програмата са включени и такива бисери като „Con te partiro“, изпълнявана майсторски от Андреа Бочели. Неизменно, композицията, която дава името на концерта – „Приказка за двама“, ще бъде едно от върховите моменти на вечерта.

Оркестровият съпровод е в ръцете на музикантите от Държавна опера – Бургас, които с умело изпълнение ще подчертаят великолепието на музикалните творби. Съчетанието между виртуозни гласове, жив оркестър и изключително подбран репертоар обещава на зрителите неповторимо и незабравимо изживяване.

Не пропускайте този музикален празник в сряда вечер в Бургаската опера. „Приказка за двама“ съчетава емоцията на изпълнителското изкуство с вълшебството на най-обичаните музикални произведения.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook