Дичо, иконата на българската музикална сцена, планира да отпразнува своя юбилей с наистина грандиозно парти. За всички почитатели на неговата музика, 30 ноември ще бъде денят на великата вечер с Дичо – вечер, изпълнена с енергия, емоции и, разбира се, музика!

Дичо е подготвил изненада за своите почитатели. На сцената ще се присъединят някои от най-ярките и популярни имена в българската музикална индустрия.
Ъпсурт, със своя уникален стил и характер, ще внесе неустоима енергия във вечерта. Поли Генова ще озари сцената с неясната си красота и силния си вокал, докато Спенс, Оги 23, Део, Тома, Лора Караджова, Лео, Теди Кацарова, Краси от „Акага“, Играта – всички те ще се присъединят към празничното шествие.

Сцената ще бъде мястото, където звездите се сплотяват с емблематичния Дичо, за да ни поднесат невероятни моменти и песни, които сме знаели и обичали през годините. Този концерт ще бъде пътешествие през времето, пренасяйки ни в света на най-добрите български музикални памети.

Не пропускайте това невероятно събитие, заредено с енергията и стилът на Дичо! Билетите са вече в продажба, и този концерт обещава да бъде нещо, което ще помним дълго време. Да поднесем заедно на Дичо най-силните и топли пожелания за щастие, здраве и продължаващ успех в света на музиката!

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook