Популярният илюзионист Дани Белев и екипа на „Куик Хендс Проджект“ преплитат  илюзия и театър в магичния спектакъл „Самодивски сън“. Този своеобразен туист между двете изкуства се случва за първи път в България, а сценичната история разказва за невъзможната любов между Смелия юнак и Прелестната самодива.
 
„В нашe време е трудно да срещнете самодива, но не е невъзможно. Малко въображение, малко магия, малко чувство за хумор и чудото се случва. А в този спектакъл има по много от всичко. Уникална симбиоза от танцово, драматично и магично изкуство.“-разказва Дани Белев, като благодари за подкрепата по реализирането на спектакъла на НФ „Култура“.
 
„Самодивски сън“ разкрива светът на реалното и вълшебното, в празник от фокуси, танци и забавни диалози. Смелият юнак (Дани Белев) смело прекрачва между двата свята, за да се убеди, че всичко е възможно и при това може да бъде невероятно забавно.

Конфликтът по сценарий е между женското и мъжкото начало. Явно във всяка жена живее по една самодива: капризна, непредсказуема и своенравна и трябва да си магьосник, за да усетиш нейните настроения и да угодиш на нейните желания.

Екипът издава, че за да повярва публиката в илюзията е нужно майсторство и артистизъм, но за да се случи истинското чудо в живота е нужна една единствена магия: любовта!

След премиерата в гр. Габрово-родния град на Дани Белев-спектакъла „Самодивски сън“ тръгва на мини турне. Зрителите ще имат удоволствието да видят спектакъла в Ямбол на 22 ноември и на 5 декември във Видин. Целият екип на Куик Хендс Проджект и артистите благодарят на Национален фонд „Култура“ за подкрепата без която нямаше да бъде възможна реализацията на фантастичния спектакъл.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook