На 16 ноември, от 19:00 ч., в Пловдив ще се проведе благотворителен концерт с участието на известни български изпълнители като Меломания, Soulmate, „Сигнал“, Стефан Илчев и Славяна Егбело. Събитието, организирано под наслов „Шанс за бебе Йоана“, има за цел да събере средства за лечението на дете, което се нуждае от спешна медицинска помощ.

Всички средства, събрани чрез продажбата на билети и дарения, ще бъдат използвани за подкрепа на малката Йоана. Тя е пострадала тежко по време на раждането си и вече две години се бори за своя живот и бъдеще. Майката на детето, Бойка Тодорова, споделя, че Йоана страда от тежка форма на епилепсия, предизвикана от усложнения по време на раждането.

За съжаление, лекарите в България са безпомощни пред трудното заболяване на малката Йоана. Родителите са изправени пред необходимостта от финансова подкрепа, за да продължат с неотложното лечение на своето дете.
Благотворителният концерт не предоставя само възможност за наслаждаване на музика от талантливи изпълнители, но и е платформа за обединение на общността в подкрепа на Йоана.

С надеждата, че общността ще се обедини и ще предостави необходимата помощ, благотворителният концерт „Шанс за бебе Йоана“ се надява да бъде не само израз на любов към музиката, но и на солидарност в подкрепа на едно малко, но много важно сърце – сърцето на Йоана.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook