На 19 декември 2023 година, група „СкандаУ“ с гордост обяви своя втори голям самостоятелен концерт в Арена София, обещавайки на своите фенове незабравими музикални моменти. Началото на концерта е планирано за 20:00 часа и ще бъде представено от двамата водещи фигури на групата – Лъчо и Тото. Този музикален спектакъл обещава да предложи нови песни и неповторими емоции, които ще зарадват и впечатлят феновете.

След огромния си успех в Арена София през 2019 година, „СкандаУ“ се завръщат с нова доза енергия и амбиции. Те не просто ще изпълнят предварителните очаквания на публиката, но ще ги надскочат, предлагайки по-грандиозно и вълнуващо шоу. Групата е известна със своята уникална комбинация от различни музикални стилове, която винаги успява да зарежда с положителна енергия и емоция.

За феновете, които искат да се осигурят с билети на по-изгодни цени, има възможност до 25 октомври да се възползват от EARLY BIRD предложенията. Цените за EARLY BIRD билети са 40, 50 и 60 лева в зависимост от местата в залата. От 25 октомври започва продажбата на билети с редовни цени, които ще важат до изчерпване на наличните билети.

Този концерт обещава да бъде музикален спектакъл, който не стои извън възможностите на българската музикална сцена. Феновете на „СкандаУ“ и всички обичащи добрата музика ще имат възможността да се насладят на най-доброто, което групата може да предложи. Споделете този незабравим момент с тях и се подгответе за нощ, изпълнена с музика и емоции в Арена София на 19 декември 2023 година.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook