Очаквайте голямо музикално събитие в Лондон през ноември месец, когато българската рок група „Остава“ ще изнесе концерт в британската столица. Музикантите от „Остава“ с нетърпение представят своя актуален албум „Кислород“ пред лондонската публика. Събитието ще се състои на 10 ноември в популярния клуб The Garage и обещава да бъде незабравимо изживяване за всички почитатели на рока.

„Остава“ се радва на огромен успех в България и региона със своите хитове, а сега има възможността да сподели своята музика с британската аудитория. Преди главната група на вечерта, на сцената ще се изкачат и момчетата от „Innerglow“, гарантирайки, че вечерта ще бъде изпълнена с качествена музика и емоции.
Свилен Ноев, вокалист и фронтмен на групата, споделя, че в Лондон ще повторят сетлиста от големия си концерт от края на лятото. Това ще бъде първият път, в който „Остава“ представя своя нов албум „Кислород“ пред феновете си в Лондон.

Зрителите в клуб The Garage ще имат възможността да се насладят на някои от най-популярните песни на групата като „Сателит“, „Мама“, „Помощ“, „Саботаж“ и „Клише“, както и на новите песни от албума, сред които „Шоколад“, „Океан“, „Мъничко човече“, „Бесен“ и „Внимание“.
След успешния концерт в Лондон, „Остава“ ще се завърне на българска почва, където на 18 ноември ще изнесе концерт в София. Този концерт със сигурност ще бъде още едно музикално събитие, на което феновете на групата няма да искат да липсват.
Не изпускайте възможността да се потопите в емоциите и звуците на „Остава“ в Лондон на 10 ноември и в София на 18 ноември. Тези концерти обещават да бъдат музикални изживявания, които няма да забравите.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook