На 30 септември българската поп сцена ще запише в историята си най-грандиозния концерт на роден поп изпълнител. Националният стадион „Васил Левски“ ще се превърне в сцена на безкомпромисен спектакъл, представен от любимият на поколения певец Влади Ампов – Графа.

През последните дни организаторът на събитието Монте Мюзик разкрива подробности за шоуто, като обещава то да надмине очакванията и на най-скептичния зрител. Първото впечатление ще се формира от дизайнерската сцена с прозрачен покрив и мултимедиен гръб, на която Графа ще изпълни най-големите си хитове. Изненадите за посетителите ще започнат още в първите минути на концерта и ще градират до неговия край.

Атмосферата на концерта обещава да е изключително емоционална, защото Графа е оставил зад себе си вечни български песни като „Давам всичко за теб“, която много от нас свързват с първото си обяснение в любов, „Най-щастливият човек на света“ за веселите мигове в живота, „Ако има рай“ за скъпите за нас хора, „Да“ за моментът, в който се вричаме във вечна любов, „Дим да ме няма“ за случаите, когато оставяме грижите зад гърба си, „Вековна гора“ за любовта към България, „Фиаско“ за сериозните теми, поднесени с намигане. Списъкът продължава, песните не могат да се изброят на пръстите на ръцете ни, а най-емблематичните от тях ще си припомним под открито небе в сърцето на София на 30 септември.

Все още не са обявени всички специални гости на събитието, но то ще е пример за приемственост, защото най-младата звезда е 16-годишния виртуозен пианист Ивайло Василев, лауреат на десетки международни конкурси, дете на фондация „Димитър Бербатов“. Той ще акомпанира на Графа на една от най-чувствените му песни, името на която все още се пази в тайна. Представителят на младото поколение певци Тино ще се качи на сцената за хита на лятото „Фиаско“. Преди месеци поп иконата Мария Илиева сама обяви радостната новина, че е гост на концерта. „Мистерията на българските гласове“ – хорът, който разнася славата на българския фолклор навсякъде по света ще е специален акцент в концерта, а красивата „Вековна гора“, която изпълнява с Графа ще накара сърцето на всеки българин да тупти силно, докато я слуша на живо на специалното събитие.

В последната събота на септември всички на стадион „Васил Левски“ ще се посветят на каузата да покрепят талантливите деца на България, защото 5 лева от стойността на всеки билет са дарение за фондация „Димитър Бербатов“. Всеки посетител на концерта ще допринесе и за опазването на България и природата ни, като изхвърля отпадъците си разделно в специалните пунктове, разположени на стадиона. Организаторите препоръчват на всички да използват градския транспорт, а от Център за градска мобилност обещават допълнителни линии на градския транспорт и повече метровлакчета във вечерта на събитието.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads