VIII-то издание на Балкански фестивал на изкуствата Карнобат 2023 ще се проведе на 23 и 24 септември и обещава разнообразна програма, която ще задоволи вкусовете на всички посетители.
Събитията на Балканския фестивал на изкуствата Карнобат 2023 са планирани на две основни локации – площад „Трети март“ и Градски парк. Този двудневен спектакъл ще бъде изпълнен с богати културни мероприятия, музика и танци.

През деня, посетителите ще имат възможността да се насладят на забавни ателиета, където майстори на изкуствата ще представят своите умения и творчески идеи. За най-малките се подготвя специално детско шоу, което ще ги развесели и забавлява. В този дух на културно обогатяване, фолклорни конкурси ще ви запознаят с богатото балканско наследство и традиции. За спортните фенове, ще има впечатляващи спортни прояви, които ще подчертаят физическата издръжливост и уменията на участниците.
Всички посетители ще имат възможността да се насладят на концерти с известни изпълнители от различни музикални жанрове във късните часове. Тези музикални изживявания ще обединят хората в едно голямо музикално празненство под звездното небе на Карнобат.

Голямо внимание е отделено и на гостите на Балканския фестивал на изкуствата Карнобат 2023. Тази година фестивалът ще бъде домакин на изпълнители и групи от Румъния, Сърбия, Гърция и Турция, които ще споделят своите таланти и културни богатства с българската публика. Това ще представлява уникална възможност за обмен на идеи и изкуства между различни култури и нации.

Началото на Балканския фестивал на изкуствата Карнобат 2023 ще бъде тържествено открито в 9:30 часа сутринта на градския стадион в Карнобат, където ще се проведе Националният турнир по борба „з.м.с. Ат. Комшев“. Този спортен елемент на фестивала подчертава връзката между изкуствата и спорта, като подчертава важността на физическата активност и състезателния дух.

Балканският фестивал на изкуствата Карнобат 2023 обещава да бъде незабравимо изживяване за всички посетители. Това е възможността да се потопим в магията на изкуствата и културното разнообразие на Балканите, да срещнем нови хора и да се насладим на богатата програма, представяща най-доброто от региона. Не пропускайте този уникален фестивал през последните дни на септември и се насладете на всичко, което той предлага.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads