Приятели, имаме удоволствието да ви поканим на нашето ново и вълнуващо арт събитие, което ще се състои в чаровния Парк Рила в град Дупница. Независимо дали сте художници или просто обичате изкуството, ние ви каним да се присъедините и да се насладите на едно незабравимо преживяване.

На 29-и юли, събота, точно в 17:00 часа, ние ще създадем заедно красива и вдъхновяваща обстановка, в която всеки един от вас ще може да изрази своята креативност. Не е необходимо да притежавате художествени умения или опит в творческия процес, за да се включите – само носете със себе си доброто си настроение, а ние ще се погрижим за всичко останало.

Ще ви предоставим всички нужни материали и инструменти, за да можете да изразите своите идеи и емоции през хартията и цветовете. Съчетавайки това с приятна обстановка и вдъхновяваща музика, вашата творческа енергия няма да има граници.

Нашият екип ще се погрижи за арт забавлението и ще създаде подходяща среда за нови запознанства и приятелства. В допълнение, всеки участник ще може да се наслади на чаша ароматно вино, което ще допринесе за още по-приятното изживяване.

Заповядайте на това уникално арт събитие в Парк Рила, град Дупница, на 29-и юли, събота, от 17:00 часа. Очакваме ви с нетърпение! Вдъхновете се, разтворете крилата на въображението си и дойдете да създадем заедно едно незабравимо творческо преживяване!

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads