Мария Илиева ще обиколи 14 български града с есенното си турне „Любов“, което ще започне на 2 октомври във Видин. След това, известната певица ще посети Монтана на 3 октомври, Враца на 4 октомври, Сандански на 9 октомври, Пловдив на 16 октомври, Благоевград на 19 октомври, Ямбол на 26 октомври, Бургас на 31 октомври, Велико Търново на 7 ноември, Варна на 9 ноември, Шумен на 10 ноември и Русе на 11 ноември.

Финалът на турнето ще бъде грандиозен концерт на 6 декември в Зала 1 на Националния дворец на културата (НДК).

Това ще бъде първото турне на Мария Илиева, което включва посещение на толкова много по-малки градове в страната. Тя споделя своето вълнение за предстоящите срещи с публиката там. „Тази есен ще бъде изпълнена с музика! Щастлива съм, че мога да съчетая ролята си на треньор в ‘Гласът на България’ със срещите си с публиката в цялата страна. Подготовката вече започна и ще бъде незабравимо!“ обещава Мария.

Турнето на Мария Илиева „Любов“ ще представи най-големите хитове на звездата, нови концертни аранжименти и впечатляваща мултимедия. Публиката ще се наслади на обновени версии на песните „Лунен сън“, „Нищо“, „Играя стилно“, „I Like“, „Всичко“, „Остани тази нощ“ и на заглавната песен „Любов“.

Музикантите, които ще придружават Мария Илиева, са сред водещите имена в съвременната музикална сцена. В бандата ще се включат Георги Янев на китара, Васил Вутев на барабани, Мартин Денев на клавишни, Мартин Ташев на тромпет, Владислав Мичев на тромбон и синтезатор, Емилио Мархолев на бас, както и вокалното трио Тринити.

Всички посетители на концертите на Мария Илиева ще имат възможност да се насладят на нейния уникален глас и невероятна енергия. Певицата обещава да предложи на публиката незабравими музикални изживявания и да им представи нови интерпретации на техните любими песни. С участието си в „Гласът на България“ и успешната си солова кариера, Мария Илиева създаде голяма база от почитатели и се радва на огромна популярност в страната.

Не пропускайте вълнуващите концерти на Мария Илиева и се насладете на нейното невероятно изпълнение в близост до вас. Билетите вече са в продажба, затова грабнете своето място и се подгответе за едно незабравимо музикално преживяване с кралицата на българската поп сцена.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Последвай ни в Threads