На 28 юли 2023 година от 21:00 часа на Остров „Света Анастасия“ ще се състои уникално музикално събитие с участието на двама от най-обичаните родни изпълнители – Орлин Горанов и Маргарита Хранова. Това ще бъде вечер, посветена на вечните песни от Златния Орфей, символ на българската популярна музика.

Златният Орфей е престижен музикален фестивал, който е започнал през 1966 година и бързо станал любимо събитие както за музикалните професионалисти, така и за широката публика. Фестивалът се провежда в Пловдив и през годините е представял най-талантливите и успешни български изпълнители.

Орлин Горанов и Маргарита Хранова са две имена, които са оставили незабравими следи в историята на българската музика. Техните гласове и изпълнения са вдъхновение за много хора и са станали символ на качествената музикална продукция у нас. Със своята харизма и изключителен талант, те са способни да пренесат емоции и да вълнуват публиката.

Събитието на Остров „Света Анастасия“ обещава да бъде вълнуващо и незабравимо. Той ще предложи на зрителите незабравима вечер с музиката от Златния Орфей. В този специален концерт Орлин Горанов и Маргарита Хранова ще изпълнят най-обичаните и популярни песни от фестивала, които са оставили трайни следи в сърцата на мнозина.

Независимо дали сте фен на българската музика или просто обичате добрата музика, този концерт е задължително посещение. Ще имате възможността да се насладите на истински музикални шедьоври и да се потопите в магията на неповторимите мелодии.

Остров „Света Анастасия“ е идеалното място за това изключително събитие. Разположен в Бургаския залив, островът предлага прекрасни панорамни гледки и уютна атмосфера. Концертът ще се проведе на открито, като публиката ще може да се наслади на музиката и да се потопи в атмосферата на морския бриз и природната красота на острова.

Не пропускайте вълнуващата вечер с Орлин Горанов и Маргарита Хранова, на която ще бъдат изпълнени незабравими песни от Златния Орфей. Заповядайте на 28 юли 2023 година от 21:00 часа на Остров „Света Анастасия“ и се насладете на магията на българската музика и неповторимите изпълнения на двамата изтъкнати артисти.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook