Заповядайте за седма поредна година на хълма над Вила Мелник, сред море от лозя, за да изпратим юнския залез и да посрещнем заедно изгрева на Джулай Морнинг! Това е събитие, което се провежда всяка година и събира любители на природата, винарството и музиката от цялата страна. Мястото и датата са ясни: хълма над Вила Мелник, с. Хърсово, на 30-ти юни, срещу 1-ви юли 2023 година.

Винарната на Вила Мелник е отворена за туристи и дегустации още от сутринта на 30-ти юни – заповядайте, когато желаете! Можете да опънете палатки или да позиционирате кемпера или караваната си на хълма.
Събитието предлага възможност за спортни игри на открито, настолни игри, пикник и релакс. Ще има и музикални изненади, които съответстват на повода – очаквайте рок и филмова музика.

Не пропускайте да се насладите на вкусното барбекю и разбира се – на прекрасните вина на Вила Мелник.
На зазоряването ще запалим лагерния огън и заедно ще посрещнем юлското утро под звуците на групата Juriah Heep. Утрото ще ви очаква с ободряващо кафе, за да ви даде енергия за целия ден.

Заповядайте с кемпери, каравани, палатки или спални чували. Има достатъчно място за всички, които искат да се насладят на прекрасната природа и гледката. Не забравяйте да вземете със себе си фенерче или челник за среднощни разходки, връхна дреха за хладно време, удобни затворени обувки, слънцезащитен крем и спрей против комари.

Заповядайте на хълма над Вила Мелник на 30-ти юни и се насладете на едно незабравимо събитие.
Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook