От 8 до 11 юни тази година, в парк „Студентски“ в столичния Студентски град ще се проведе тазгодишното издание на култовия фестивал „Парк фест“. Събитието обещава да предложи на посетителите си четири дни пълни с разнообразни забавления и интересни изживявания.

В програмата на фестивала ще бъдат включени живи музикални изпълнения от някои от най-популярните български артисти в момента. Сред тях са Криско, Папи Ханс, Владо Михайлов – победител от шоуто „Като две капки вода“ и групата P.I.F. Любителите на музиката ще имат възможност да се насладят на изключителни изпълнения и да се потопят в атмосферата на живата музика.

Една от най-големите изненади на фестивала тази година ще бъде уникалното шоу с дронове. Тези безпилотни апарати ще създадат впечатляваща визуална представа, съчетавайки светлинни ефекти и синхронизирани движения. Шоуто с дронове ще предложи на публиката незабравимо изживяване и ще покаже възможностите на съвременната технология.

Освен музиката и шоуто с дронове, фестивалът „Парк фест“ ще предложи и разнообразни други занимания за посетителите си. В програмата са включени изпълнения на циркови артисти, които ще покажат своите умения и впечатляващи изпълнения. Също така, за любителите на спорта ще има специална спортна програма, която ще предлага възможност за практикуване на различни спортове на открито. Посетителите ще могат да се включат в активности като бейзбол, художествена гимнастика, бадминтон, волейбол и много други.

Организаторите на фестивала се гордеят, че тази година „Парк фест“ е включен в Календара на културните събития на Столична община в раздел „Значими събития“. Също така, фестивалът е част от календара на Фондация „София – европейска столица на спорта“. Това придава допълнителна значимост на събитието и гарантира на посетителите, че ще се насладят на висококачествени забавления и изживявания.

С подкрепата на Фондация „София – европейска столица на спорта“, всички посетители на „Парк фест“ ще имат възможността да се включат в безплатната, целодневна спортна програма на фестивала. Това е отлична възможност за любителите на спорта да практикуват своите умения и да опитат нещо ново. Зоната за спорт ще предостави възможности за тренировки и забавления на свеж въздух, което е идеално за всички, които искат да се отдадат на активни занимания.

В рамките на фестивала ще се проведат и арт класове, предлагащи творчески занаяти от различни краища на света. Това е отлична възможност за посетителите да се научат на нови техники и да се запознаят с различни култури и изкуства. Арт базарът, представящ родните автори на ръчно-изработени изделия и сувенири, също ще бъде част от фестивала. Тук посетителите ще имат възможността да разгледат и закупят уникални и оригинални творби.

Цялата атмосфера на фестивала „Парк фест“ ще бъде завършена от пъстра фестивална декорация, която ще краси просторния парк „Студентски“. Посетителите ще бъдат пренесени в приказен свят, където всяка стъпка ще е изпълнена с радост и вълнение.

Входът за фестивала е свободен, което означава, че всеки може да се присъедини и да се наслади на невероятната атмосфера и разнообразието от забавления, които „Парк фест“ предлага. Този култов фестивал се превръща в едно от най-очакваните събития в столицата и гарантира незабравими спомени за всички посетители.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook