Групата Остава обяви дългоочакваното си турне, което ще започне на 1 юли в Летния театър в Бургас. След това те ще гостуват в Лятно кино Орфей в Пловдив и Летния театър в Русе на 16 и 17 септември съответно. Това е следващата стъпка след прекрасния и изпълнен с емоции юбилеен концерт на „Остава“ миналата есен на голямата сцена на Зала 1 в Национален дворец на културата.

Музиката на бандата е автентична, искрена и докосваща, а с характерния глас на вокалиста Свилен Ноев, тя гарантира водеща роля в музикалния живот на страната. Остава е единствената българска група, която е била повлияна от британския инди-рок при създаването си и в продължение на повече от 30 години не прекъсва творчеството си, продължавайки да създава музика, която достига до сърцата на феновете.

В сетлиста на концертите това лято са включени задължителните хитове като „Шоколад“, „Океан“, „Мъничко човече“, „Бесен“, „Внимание“ и други емблематични парчета, които „Остава“ са създали през годините. Освен тях, ще имаме възможността да се насладим и на свежи хитове от албума „Кислород“, излязъл миналата година. Този албум включва няколко безусловни хита като „Сателит“, „Мама“, „Помощ“, „Саботаж“ и „Клише“, които ще ни държат на крачетата и ще ни накарат да пеем заедно с групата.

Феновете на „Остава“ с нетърпение очакват тези концерти, където ще имат възможността да се потопят в енергията на рокендрола и да споделят незабравими музикални моменти с любимата си банда. За много хора „Остава“ не просто е музикална група, а истинска визия за свободата и страстта към живота. Техните песни се превръщат в гимнове на поколения, преминават през времето без да губят своята актуалност и вълнуваща сила.

Концертите на „Остава“ са неповторимо преживяване, което обединява хиляди фенове, създавайки атмосфера на единство и радост. Не пропускайте възможността да се присъедините към това музикално пътешествие и да се откъснете за миг от ежедневието, потопени във вълнуващите ритми и текстове на „Остава“. Техният турне ще бъде едно незабравимо събитие за всички почитатели на добрата музика и енергичните изпълнения.

Групата „Остава“ продължава да ни вдъхновява и доказва, че рокендролът е вечен и прониква в душите ни. Нейната музика е истинско преживяване, което пренася слушателите във вълшебен свят, пълен с емоции и страст. Нека се потопим в това музикално пътешествие заедно с „Остава“ и да създадем незабравими спомени, които ще ни съпътстват дълго време.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook