Тони Димитрова ще отбележи своята кръгла годишнина с пет самостоятелни концерта в България през 2023 година. Една от най-обичаните певици в страната ще подари своята ОБИЧ на феновете си в пет незабравими срещи в София, Пловдив, Варна, Стара Загора и Бургас.

На 10 юни Тони Димитрова ще посрещне публиката си в Зала 1 на НДК в София, където ще бъде придружена от своя бенд и симфоничен оркестър под диригентството на Левон Манукян. Това ще бъде едно незабравимо изживяване за всички фенове на изпълнителката, които нямат търпение да чуят най-обичаните ѝ песни.
След това, на 5 август, Тони Димитрова ще изнесе концерт в Летния театър на Варна. Феновете на певицата ще имат възможността да се насладят на нейните най-добри изпълнения и да прекарат незабравима вечер под звездното небе на курортния град.

На 29 август Тони Димитрова ще се появи на сцената на Античния театър в Пловдив. Това е едно от най-великолепните места за концерти в България, където Тони ще представи своите най-добри песни пред феновете си.
На 31 август Тони Димитрова ще изнесе концерт в Летния театър на Стара Загора. Това е място, където изпълнителите имат възможността да се свържат с публиката си по по-особен начин, а Тони Димитрова със сигурност ще успее да направи незабравимо впечатление на всички зрители.

Финалът на турнето ОБИЧ ще бъде поставен на 6 септември в Летния театър на родния град на Тони Бургас.
Това ще бъде най-вълнуващият и емоционален концерт, който Тони Димитрова ще представи пред родната си публика. Бургазлийката ще изпълни най-големите си хитове, но и ще представи нови песни от предстоящия си албум. Концертът в Бургас е от особено значение за Тони, тъй като там тя е израснала и е започнала своята кариера. Очаква се да има много емоции и сълзи на радост, когато Тони пее за своя роден град и за всички, които са й помогнали да стане това, което е днес.

Всички концерти от турнето ОБИЧ ще бъдат вдъхновени от живота и любовта, като Тони ще сподели своите лични и професионални преживявания през последните години. Очакват се невероятни визуални ефекти, красива сценична постановка и много изненади за публиката. Турнето ОБИЧ ще бъде едно незабравимо пътешествие през музикалния свят на Тони Димитрова и ще остави незабравими спомени в сърцата на всички нейни фенове.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook