Миро започва турне „Best of“ с концерти в шест града в страната, като ще представи най-големите си хитове от последните 23 години. Концертите ще бъдат в летните театри на градовете, с изключение на столицата, където ще пее в зала 1 на НДК. Всички песни ще бъдат в аранжимент и изпълнение на SoulBmoll, а във всяко място ще има специални гости.

Концертите на Миро ще са на 11 август в Созопол, 2 септември в Бургас, 7 септември в Стара Загора, 14 септември във Варна, 16 септември в Плевен и 11 октомври в София. Това е отлична възможност за феновете на певеца да чуят най-доброто от неговата музика на живо и да се насладят на емоционално изживяване.
Някои от песните, които ще бъдат изпълнени на концертите, включват „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Убиваме с любов“, „Гълъбо“ и дуети. За да оживят още повече музикалното изживяване на публиката, Миро ще представи и няколко нови песни, които ще бъдат част от предстоящия му EP през септември.

Интересно е, че началото на концертите ще бъде „Отначало“, която е единствената нова песен в сборния албум на Миро – „46“. Парчето беше представено в края на април, а видеото ще излезе през май. Това е още един повод за феновете да бъдат нетърпеливи да чуят новият материал.

SoulBmoll е музикална група, която ще представи аранжиментите и изпълненията на песните на Миро. Групата включва музиканти като Момчил Косев, Александър Васев, Виктор Викторов, Радо Казасов, Емилио Мархолев, Христо Нейчев, Мартин Бодуров и Иван Йорданов, които ще допринесат за живота и енергията на изпълненията. Вокалите на групата ще бъдат предоставени от Славина Калканджиева, Меглена Русева и Божана Спасова, които ще допълнят звученето на Миро със своите гласове.

Със сигурност този тур ще бъде още една голяма стъпка за Миро и SoulBmoll в тяхната кариера, като ще им позволи да продължат да създават и изпълняват музика, която вдъхновява и радва милиони хора. Всички фенове на Миро и SoulBmoll може да очакват едно вълнуващо музикално изживяване, което ще остави незабравими спомени в техните сърца и души.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook