Народният театър отбелязва 10-годишнината от загубата на актьора Чочо Попйорданов с изложба, която ще открие на 17 май. Театралната трупа обяви, че изложбата ще представи незабравимите роли на актьора, който остави дълбок след в историята на театъра и в сърцата на публиката.

Чочо Попйорданов не е просто актьор, а истинска вихрушка от енергия и емоции, който остави дълбоко впечатление на всеки, който е го виждал да играе на сцената. С десетки паметни роли, той беляза летописа на първата сцена и остави спомени, които топлят душите на всички, които са се докоснали до него през годините.

Изложбата ще отбележи и рождения ден на актьора, който трябваше да навърши 59 години на 11 юни. По този повод, на 23 май, представлението „Хъшове“ на режисьора Александър Морфов, в който Попйорданов играе ролята на Македонски, ще бъде отдадено на починалия актьор.

Чочо Попйорданов дебютира в Народния театър през 1994 г. в ролята на Чудомир Чипиловски в постановката на Маргарита Младенова „В полите на Витоша“ от Пейо К. Яворов. Той също така участва в множество други постановки, включително „Хеда Габлер“ от Хенрик Ибсен, „Сън в лятна нощ“ от Уилям Шекспир и „Чайка“ от Антон П. Чехов.

Чочо Попйорданов остави незабравима следа в българската театрална култура и ще бъде винаги запомнен като един от най-талантливите и харизматични актьори на нашето време.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook