Международният фестивал на лавандулата в община Чирпан е едно от най-големите събития на културата в региона. Този празник на изкуствата и креативността, на храната и виното, на семейството и общността е събитие, което събира хора от различни места на света. Той е празник на живота, на който всеки може да открие нещо за себе си.

Фестивалът ще се проведе на площад „Съединение“ в град Чирпан от 16 до 18 юни 2023 година. Това е една уникална възможност да се насладите на красивата лавандула и да се потопите в една различна култура и традиции. Ще имате възможност да опитате местни ястия, да се научите за техниките на производство на виното и да се забавлявате с музиката на много български звезди като Рафи, Любо Киров, Глория и други.

Събитието предлага богато разнообразие от активности и забавления за цялото семейство. Възможно е да се участват в различни майсторски класове и работилници за деца и възрастни. Тук може да се научите за креативните проекти и новите тенденции в света на изкуството. За децата има и забавни дейности, които ще ги забавляват и ще им помогнат да развият техните умения.

Международният фестивал на лавандулата е събитие, което не трябва да се пропуска. Той е идеалната възможност да се насладите на красотата на природата, да опитате вкусната храна и да се забавлявате с музиката на много български звезди. Това е единствената възможност да се срещнете с традициите и културата на местните хора. Не пропускайте този незабравим опит и се присъединете към празника на живота!

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook