Миро е първият обявен български артист, който ще стане част от едно от най-престижните музикални събития в България – Франкофоли. Това е фестивалът, който привлича голям брой фенове на френската музика и култура, и се провежда на Гребния канал. Миро ще излезе на сцената във втория ден на фестивала, на 17 юни, заедно с известни международни артисти като Gente De Zona, Gims, Shouse и La Caravane Passe.

Годината 2023 е изключително успешна за българския изпълнител. Той издава своя първи сборен албум, озаглавен „46“, който включва най-добрите му песни. Заглавието на албума се отнася до годините, които Миро навършва, като той започва да събира своите песни в него. Този албум се очаква с нетърпение от неговите фенове и представлява важна стъпка в кариерата на изпълнителя.

Миро е номиниран за цели пет награди на Годишните Музикални Награди на БГ Радио. Той ще представи и чисто нова песен на церемонията, която ще се проведе на 27 май. Тази нова песен допълнително подсилва очакванията към албума „46“ и предизвиква интерес у феновете на Миро.

На сцената на Франкофоли, Миро планира да изпълни всички любими песни от неговия „best of“ албум. Сред тях са „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Убиваме с любов“, „Сувенир“, „Върха на планината“, „Гълъбо“, „Печат от моята душа“, „Очите“, „Повече“ с участието на ALMA и „Отначало“.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook