След безпрецедентния си успех по света, за пръв път свой мащабен мастър клас в България ще изнесе писателят и мистик Зор Алеф. На 25 април 2023 г., в София, Алеф ще представи основополагащите тези на популярната си лекция „Материализация на мечтата“.

Зор Алеф пристига по покана на Академия „Живей елегантно“ и ще бъде в България само за няколко дни. Макар и с български корени, световно известният мистик рядко идва в страната ни, но признава, че тук се радва на огромен брой почитатели. Алеф неведнъж е споделял, че именно България е мястото събрало мистичната памет на планетата и поради тази причина много цени голямата си популярност тук.

В своя професионален клас Зор Алеф ще разкрие кои са 10-те магични закони на успеха, както и силите, които гарантират прогрес на отделния индивид. Практиките и формулите за сбъдване на мечта и разкриване на хоризонт към личен напредък, ще бъдат кулминацията на събитието.

Зор Алеф е мистичното име на Анатолий Александрович Руденко, роден в Москва през 1976 г. в семейството на известната из цяла Русия българска лечителка Иванка и видния поет Александър Руденко. По майчина линия Зор е пето поколение от род на лечители и знахари.

В най-ранна възраст Зор Алеф получава инсайт и чува духовното си име, което го насочва към изучаване на древната мистична литература. От 14-годишна възраст се занимава с духовни практики. Дейността му на духовен учител започва на 15-годишна възраст със създаването на езотерична школа „ЗОР“.

Мистикът е и автор на над 20 книги на различни езици. Сред тях са фундаменталният труд в три тома „Свещена терапия“, „Отговори за непосветения“ в два тома, „Йога за сънищата“ и „Метод на неуязвимостта“.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook